13/9/09

Conferència imprescindible

Hola!
És molt interessant que tots vegem aquesta conferència de Jordi adell. N'hi ha una altra penjada que es titula "Actividades didácticas para el desarrollo de la competencia digital". Ens dóna entrada a un món nou que inevitablement i sotosament, més prest o més tard, tots hi entrarem. No és qüestió de temps, arribar el primer, ni de quantitat, és una qüestió de qualitat, de ganes i d'anar vegent que és útil i molt motivador, tant per als alumnes com per als docents. Es tracta de fer el que fem, treballar i preparar classes, però d'una manera més motivadora, més propera a l'exterior, que ens donarà millor resultats. Si teniu una estona, entrau a la pàgina web del col·legi de primària de Niebla, San Walabonso: és increïble el que produeixen aquest nins de primària.
Noltros intentarem començar amb el bloc de la biblioteca, no farem res que molts altres no hagin fet, simplement ens ho farem nostro, ho adaptarem a la nostra realitat, necessitats, preferències,...
Una idea que queda clara és que no és una feina d'un curs escolar, és una projecte i un canvi a llarg termini. Un canvi d'aquest tipus en el dia a dia d'un docent es produeix al llarg de cinc anys i amb el vent a favor: Bon vent!

1 comentari:

  1. Gràcies per "rompre el gel" al bloc, Bàrbara!

    Estic ben d'acord amb el que dius, que és l'esperit que anima tota la conferència. Com veus, m'he permès afegir al teu propi missatge l'enllaç directe al col·legi que ens proposes visitar: pots fer-ho tu mateixa, si vols, abans de publicar el missatge amb el botó d'hipervincle verd que es troba a la part superior del text.

    ResponElimina