22/3/11

Tres 14

Hola vais a ver que bonito y que interesante os parece este video sobre el color.

21/3/11

Conversam amb en Miquel Cardell

El passat dilluns 7 de març realitzàrem al centre una nova sessió del programa d'animació a la lectura Encontres amb escriptors, amb la visita del nostre segon convidat, el poeta i periodista Miquel Cardell.

L'autor fou entrevistat per un grup de la classe de 3r E a la biblioteca, després que durant les darreres setmanes preparassin a l'assignatura de català amb la seva professora, na Lourdes Perelló, l'encontre així com les preguntes relatives a l'experiència lectora (i també periodística) del convidat.

Si voleu sentir tota l'entrevista podeu accedir als següents vídeos. Igualment podreu llegir-ne la ressenya al proper número de la revista Pàgines Uep! del centre.

Agraïm la col·laboració de l'alumne Melcior Vadell, de 1r de Batxillerat, qui va gravar l'activitat, i també la de tots els professors col·laboradors així com, molt especialment, la d'en Miquel per la seva generositat a l'hora de compartir amb nosaltres les seves vivències lectores i fer-nos passar una estona ben divertida i plena de reflexions interessants!